Monday, October 9, 2023

HUAWEI MALAYSIA Memperkenalkan Rangkaian Terkini Produk Berasaskan Ekosistem Artificial Intelligence (Alot)

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Seiring dengan pelancaran rangkaian peranti digital HUAWEI bertempat di Exchange 106 TRX Kuala Lumpur, mereka turut memperkenalkan rangakaian produk mereka yang menggunakan Artificial Intelligence-of-Things (AIoT) baharu HUAWEI dalam rangkaian penuh peranti pintar terkemuka termasuk WATCH GT 4, MatePad 11” PaperMatte Edition, FreeBuds Pro 3 dan HUAWEI WATCH Ultimate Design.

Produk inovatif ini menawarkan cara yang lebih bijak untuk pengguna meningkatkan gaya hidup harian mereka di dalam dan di luar rumah, sama ada mereka berulang-alik ke tempat kerja, melancong, menjalani sesi gim rutin mereka atau sekadar menikmati masa bersama keluarga di rumah.

Dengan pelancaran teknologi termaju dan canggih ini, HUAWEI mendayakan gaya hidup yang dipertingkatkan dan lebih cekap kepada setiap individu - menjadikan kehidupan pintar untuk semua orang mungkin dan akhirnya, menawarkan pengalaman tanpa sempadan dan lancar untuk semua.

KEINGINAN SEIRING FESYEN DENGAN HUAWEI WATCH GT 4

HUAWEI MALAYSIA Memperkenalkan Rangkaian Terkini Produk Ekosistem AIoT


HUAWEI WATCH GT 4

Tersedia dalam saiz 46mm dan 41mm, HUAWEI WATCH GT 4 mencerminkan ketukangan yang teliti dalam setiap perincian. Ia mencapai ketinggian baharu dalam penampilan sambil menjelmakan keanggunan dan kecanggihan melalui estetika geometri baharunya.

Direka kejuruteraan dengan mengutamakan keselesaan optimum pemakai, siri HUAWEI WATCH GT 4 dibina dengan bahan premium dan bahagian luar metalik yang bergaya. Reka bentuk ini menyerlahkan pengalaman pengguna, menyepadukan jam pintar dengan lancar ke dalam kehidupan seharian, mencerminkan prinsip keseimbangan, keharmonian dan reka bentuk yang inovatif.


HUAWEI WATCH GT 4 series menawarkan pilihan warna yang berbeza bagi tali untuk kedua-dua edisi 46mm dan 41mm. Setiap edisi, dengan Sarung Keluli Tahan Karat yang unik, direka dengan teliti dengan perhatian terhadap perincian dan menawarkan jam tangan yang diperibadikan memenuhi citarasa dan pilihan yang pelbagai.HUAWEI WATCH GT 4 dalam 46mm didatangkan dalam empat jalur warna berbeza – Kelabu dengan Tali Keluli Tahan Karat Bersepadu, Hijau dengan Tali Tenunan Hijau, Perang dengan Tali Kulit Coklat dan Hitam dengan Tali Fluoroelastomer Hitam.

Manakala HUAWEI WATCH GT 4 dalam 41mm didatangkan dalam tiga jalur warna berbeza – Perak dengan Gelang Kunci Piano Dua tona, Putih dengan Tali Kulit Putih dan Hitam dengan Tali Fluoroelastomer Hitam. Setiap edisi berfungsi sebagai pujian kepada falsafah reka bentuk kami, menawarkan gabungan gaya, keselesaan dan inovasi yang elegan.

PENGALAMAN MENULIS DAN MENONTON YANG LEBIH BAIK DENGAN HUAWEI MATEPAD 11” PAPERMATTE EDITION

HUAWEI MALAYSIA Memperkenalkan Rangkaian Terkini Produk Ekosistem AIoT

HUAWEI MATEPAD 11” PAPERMATTE EDITION

Membina kejayaan pendahulu mereka, HUAWEI MATEPAD 11” PAPERMATTE EDITIONmemperkenalkan ciri Paparan PaperMatte yang inovatif, untuk memberikan pengalaman menonton dan menulis seperti kertas yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Ini termasuk perlindungan mata, penulisan pen di atas kertas dan kawalan sentuhan lancar, disokong oleh keupayaan mencatat nota yang diperkaya.

Didatangkan dengan reka bentuk ringan premium, HUAWEI MATEPAD 11” PAPERMATTE EDITION meningkatkan pengalaman pengguna dengan menyediakan kadar segar semula yang tinggi, kelajuan pemprosesan yang lancar dan sambungan berkualiti.

HUAWEI MATEPAD 11” PAPERMATTE EDITION bertujuan untuk memenuhi keperluan pengkomputeran pelajar dan profesional muda yang memulakan kerjaya mereka. Dengan penambahan ciri PaperMatte baharu, tablet ini bertujuan untuk bertindak sebagai pintu masuk kepada pengalaman baharu dan kesejahteraan yang dipertingkatkan melalui teknologi termaju.


HUAWEI FREEBUDS PRO 3: KEMUNCAK INOVASI AKUSTIK
DAN REKA BENTUK YANG DIILHAMKAN OLEH ALAM SEMULA
JADI
HUAWEI MALAYSIA Memperkenalkan Rangkaian Terkini Produk Ekosistem AIoT

HUAWEI FREEBUDS PRO 3

Tersedia pada 21 Oktober 2023 pada harga RM 899 di Huawei Experience Store, Laman Web Rasmi Huawei, Huawei Official Store di Shopee dan Huawei Flagship Store di Lazada, HUAWEI FREEBUDS PRO 3 dikenali sebagai generasi baharu fon telinga TWS unggulan akustik muktamad yang mengimbangi reka bentuk estetika dengan teknologi audio terkemuka kelas, meningkatkan pengalaman audio untuk pengguna yang terbiasa dengan kehidupan yang lebih baik.

Keutamaan serba baharu menggunakan teknologi inovatif untuk mentakrifkan semula kesetiaan bunyi, mendorong standard industri ke tahap yang lebih tinggi. Pada masa yang sama, HUAWEI FREEBUDS PRO 3 mempertingkatkan lagi pengalaman panggilan dengan Pure Voice 2.0, pembatalan hingar dengan Intelligent ANC 3.0 dan Triple Adaptive EQ, serta pengalaman ketersambungan pintar untuk pendengaran yang lancar, memberikan fon telinga serba boleh untuk yang moden. 

ESTETIKA TERUNGGUL, REKA BENTUK LUAR BIASA: MENENTUKAN PENGALAMAN PEMAKAIAN JAM TANGAN PINTAR TERUNGGUL DENGAN REKA BENTUK ULTIMATE HUAWEI WATCH YANG SERBA BAHARU


HUAWEI 

WATCH ULTIMATE DESIGN

Tersedia pada 14 Oktober pada harga RM 13,999 di Huawei Experience Store terpilih, HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN menggunakan teknik tatahan emas tradisional China kepada reka bentuk emas enam segmen 18K yang direka unik pada bezel seramik nanokristal. Ia menghasilkan kilauan yang setanding dengan batu permata, membentuk rupa bezel jed bertatah emas.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN bukan sahaja mampu mencapai rintangan air 10ATM, tetapi juga menyokong kedalaman 100-meter dan dilengkapi dengan keupayaan audio, yang tidak pernah berlaku sebelum ini dalam jam tangan pintar arus perdana.

Jam tangan ini juga menjalani ujian standard rintangan air ISO 22810 dan ujian standard peralatan menyelam EN13319. Dengan keupayaan untuk bertahan 24 jam pemantauan kalis air sedalam 110-meter, HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN telah menjadi model baharu prestasi rintangan air dalam kalangan jam tangan pintar dalam industri.No comments: