Thursday, April 7, 2022

Buffet Ramadan Review 2022: Ombak Kitchen Menawarkan Pakej Shell Out Terbaik Sepanjang Ramadan

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Korang teringin nak makan shell out? Rasa macam dah lama tak makan shell out kan. Masa bulan puasa lah nak mengidam makan shell out. Baru-baru ni Faries dan kawan-kawan makan di tempat shell out paling popular dengan trademark 'pakai tangan jer'. Rasanya korang tahu kot.hehehe. Ok kiteorang makan dekat Ombak Kitchen Ioi City Mall Putrajaya.

Untuk bulan ramadan kali ini, Ombak Kitchen menawarkan beberapa set untuk korang nikmati buka puasa disini.Antaranya seperti dibawah:

Untuk set Ramadan Ombak Kitchen ini, ia didatangkan sekali dengan hidangan pencuci mulut dan minuman secara buffet yang mana pelanggan boleh nikmatinya secara berterusan (free flow). Untuk pilihan pencuci mulut, terdapatnya kuih-muih tradisional, buah-buahan, kek dan macam-macam lagi. Manakala untuk air, biasanya akan dihidangkan beberapa pilihan air berperisa sebagai pilihan.

Untuk berbuka puasa kali ini, kitaorang memilih untuk menikmati kesemua set. Cukuplah untuk kami 10 orang makan di situ. Kenyang sangat! Puas hati dengan cara dorang masak makanan-makanan laut tu.

Jangan lupa bagi tahu pilihan sos korang tau. Sila pilih ambil cajun sauce ya ampun sedapnyaaa

Kalau korang bercadang untuk berbuka puasa dekat Ombak Kitchen, bolehlah pergi ke cawangan Ombak Kitchen yang berhampiran dengan lokasi korang. Pastikan korang menghubungi cawangan tu terlebih dahulu untuk buat tempahan, takut kalau korang walk in, tempat penuh, dah kempunan nanti.


Nak tahu lebih lanjut, boleh rujuk dibawah:


Ombak Kitchen Bangsar
12, Lorong Ara Kiri 2, Lucky Garden 
59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan
Tel atau Whatsapp : 010-240 5946

Ombak Kitchen Bukit Jelutong
No.5.G.01, D’Vida Business Centre, 
Jalan Bazar, U8/101, Bukit Jelutong, 
40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Tel atau Whatsapp : 010-220 5946

Ombak Kitchen IOI City Mall, Putrajaya
Lot GE-15, Ground Floor, IOI City Mall
Tel atau Whatsapp : 010-208 5946


Waktu Beroperasi :
Dine-in berbuka : 6PM hingga restoran tutup, 10.00PM


No comments: