Friday, August 27, 2021

Crystal Skin Rish Beauty: Rahsia Kulit Cantik dan Kekal Bersih dan Menawan

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Memiliki kulit yang cantik tanpa cacat cela merupakan idaman setiap orang. Lelaki pun kena ada kulit cantik taw sebab kulit muka tu merupakan asset utama diri. Macam Faries sendiri dah cuba pelbagai produk untuk hilangkan cacat cela, parut bekas jerawat tapi masih tak nampak kesan. Nasib baik baru-baru ini, Faries diperkenalkan dengan satu produk suplemen kesihatan daripada Rish Beauty iaitu Crystal Skin. Korang mesti nak tahu apa bestnya produk ni kan? Jom baca blog ni sampai habis.


Untuk pengetahuan semua, produk Crystal Skin ini diasaskan oleh Airiey Sayuti seorang yang bersemangat tinggi dan sentiasa percaya untuk berketerampilan hebat dan anggun perlu sentiasa lebih yakin dan bersemangat. Pernah melalui zaman yang sukar ketika remaja di mana beliau memiliki berat badan yang keterlaluan (obesiti), rona kulit yang gelap dan juga berjerawat. Keadaan ini menyebabkan beliau lebih suka bersendiri, menjadi pendiam dan keadaan lebih teruk apabila sering dipersendakan disebabkan fizikal dan keadaan dirinya.

Sumber: Facebook Page Rish Beauty

Pelbagai jenis suplemen kesihatan dan produk penjagaan kulit tempatan dari jenama popular telah dicuba. Namun tidak juga mendatangkan hasil yang memberangsangkan. Bahkan Airiey juga telah mengamalkan gaya hidup yang sihat seperti bersenam dan pelbagai lagi. Namun beliau tetap kecewa apabila segala ikhtiar yang telah diusahakan tidak mendatangkan kesan yang memberangsangkan. Atas segala kesukaran yang dialami memberi inspirasi buat Airiey untuk menghasilkan produk yang benar-benar terbukti dapat berfungsi dengan berkesan dan selamat. 

Maka terhasilah produk Crystal Skin ini yang bukan hanya berkesan, tetapi juga selamat kerana hanya ia diperbuat dari bahan semulajadi yang berkhasiat dan dihasilkan di kilang bertaraf GMP, HACCP dan ISO 22000.

Bahan Utama dan Kebaikan Produk

Sumber: Facebook Page Rish Beauty

Crystal Skin dengan ramuan utamanya Tomato Kristal, Habatus Sauda, Collagen, Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C dan Jus Blackcurrant diuji secara klinikal dan didapati sangat berkesan dinama setiap ramuan mempunyai kebaikan sendiri seperti korang sedia maklum tentang kebaikan bahan-bahan utama dalam produk ini.

Kita bercerita pula mengenaikan kebaikan produk crystal skin ini pula dimana ianya membantu:
  • Merawat masalah kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Mengurangkan parut
  • Mengecilkan pori
  • Memutihkan kulit
  • Mengurangkan muka berminyak
  • Kulit kurang kusam dan berseri-seri
  • Menambah kelembapan kulit
Jom kita lihat testimoni daripada pelanggan selepas menggunakan produk crystal skin ini. Rata-rata memberikan respon positif mengenai perubahan kulit wajah mereka selepas mengamalkan Crystal Skin ini.

 

Untuk cara pengambilannya pula, produk crystal skin ini didatangkan dengan sachet. Korang hanya perlu mengambil 1 sachet Crystal Skin dan campurkan bersama 150ml air sebelum sarapan pagi. Korang boleh minum dengan air sejuk atupun suam. Rasa suplemen ini seperti minum air anggur, manis-manis masam. Serius sedap.Seperti yang disarankan, mengambil suplemen ini perlu juga disertai dengan minum air putih yang banyak. Ini juga kerana air putih memang bagus untuk tubuh badan.

Rish Beauty- Crystal Skin

Sekarang ni pun Crystal Skin sedang buat promosi di laman web rasmi mereka dimana korang semua boleh dapatkan produk ni secara diskaun dengan pembelian sebanyak 2 or 3 kotak. Jangan lepaskan peluang ini taw.

Berita baik untuk semua dimana korang boleh dapatkan produk Crystal Skin di platform rasmi :


Untuk maklumat lanjut boleh layari:Tel: +60-11-62000032

Rish Beauty Cosmetic (003210994-A)
2, Jalan Pinang,
50450 Kuala Lumpur.