Saturday, March 13, 2021

Sudio Nio Antara Pilihan Terbaik Earphone Tanpa Wayar

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua....

Hey korang, rasa macam dah lama tak menaip dekat blog ni. Hari ni Faries nak kongsi dengan korang semua produk terbaru daripada Sudio iaitu Sudio Nio. Rasanya ramai kot yang dah sedia tahu tentang produk keluaran daripada negara Sweden ini. Buat yang tak tahu, Sudio merupakan syarikat elektronik terbesar yang menjual fon telinga atau dikenali lebih mesra dengan panggilan earphone.Apa yang best sangat dengan Sudio terbaru ni? Ermmm nak tahu kenalah baca sampai habisss...

Untuk pengetahuan semua, Nio merupakan wireless earphone kedua yang Faries beli daripada Sudio taw. Yang pertama ialah jenis FEM. Walaupun Nio jauh lebih murah tapi beat muzik dia tetap terbaik dan boleh katakan hampir sama dengan jenis FEM.

Nak tahu apa yang bestnya Nio ni?

➽Bass yang kuat 

➽Ketahan bateri sehingga 20 jam

➽Sesuai bagi aktiviti lasak-5 Saiz Wingtip

➽Kalis air dengan pelindungan IPX4

➽Mikrofon adaptive-Dual Fungsi


FREE Earbuds Care Kit

Ada berita baik untuk semua, bagi pembelian bermula dari 15 Febuari sehingga 21 Mac 2021, korang berpeluang mendapat 1 Sudio Earbuds Care Kit secara PERCUMA. Kenapa korang wajib ada kit ni? Kit ini akan membantu untuk korang membersihkan earphone korang lepas korang guna. kadang-kadang kita tak sedar ada kekotoran daripada telinga melekat di celah2 earphone korang.


Berita baik untuk para pembaca blog Faries, dimana Sudio sedang adakan promosi secara online dan boleh dapat potongan sehingga 15% dengan menggunakan promo kod : "FAREEZ". Korang hanya perlu layari laman web https://www.sudio.com/my/earphones ini dan masukkan promo kod tu ok terus dapat diskaun. Jadi harga untuk satu Sudio Nio cuma berharga RM 306 sahaja. Bukan sahaja untuk produk NIO tapi untuk semua produk yang ada jual di Sudio.

Jom korang dapatkan sekarang. Tawaran terhad.Penghantaran adalah PERCUMA (worldwide) dengan Sudio Sphere waranti selama 3 tahun.


Nak tahu lebih lanjut, sila layari 

No comments: